SPOR Toto Basketbol Ligi'nde yeni sezona 15 Ağustos'tan bu yana Denizli'de hazırlanan Muratbey Uşak Sponrtif'in kampı sona erdi.
Uşak'a dönüşte hafta sonunu dinlenerek geçirecek kırmızı siyahlılar, ardından hazırlık maçları maratonuna başlayacak. Muratbey Uşak Sportif, 2 Eylül'de İzmir'de Pınar Karşıyaka, 4 Eylül'de Antalya'da Darüşşafaka Doğuş'la karşılaşacak. 8-10 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapacağı Kurtuluş Kupası'nda Best Balıkesir ve Demir İnşaat Büyükçekmece'yle rakip olacak olan Muratbey Uşak Sportif, 16 Eylül'de Yunanistan'ın Selanik kentinde PAOK karşısına çıkacak.
Muratbey Uşak Sportif, 21-24 Eylül tarihleri arasında Bursa Cevat Soydaş Turnuvası'nda Trabzonspor Medical Park ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la oynayacak.
Öte yandan Uşak temsilcisi bu sezon da Avrupa ve lig karşılaşmalarını Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda oynayacak. 2016-17 sezonunu kapsayan imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ömer Özden, "Dört sezondur üniversitenin salonunda oynuyoruz. Rektörümüz Sait Çelik ve ekibine tüm Uşak ve basketbol camiası olarak teşekkür ederiz" dedi.
Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, basketbol takımının başarılarından gurur duyduklarını ifade ederek, "Umarım takımımız bu sezon ilk kez katılacağımız FIBA Şampiyonlar Ligi'nde finale kalarak bizlere yeni başarılar yaşatır. Uşaklı hemşehrilerimizi ve tüm öğrencilerimizi salonumuzda ağırlayacağımız için mutluyuz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI