Malatya Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu öğrencisi Alican Şeker, 18-24 Şubat tarihleri arasında Romanya'da gerçekleştirilecek olan Eurokids Uluslararası Kampı'na davet edildi.
    5. sınıf öğrencisi Şeker, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2011-2012 yılı faaliyet programında yer alan ve Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) tarafından 18-24 Şubat tarihleri arasında Romanya'da gerçekleştirilecek olan kampta Türkiye'yi temsil edecek.
    Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu Müdürü Haşim Tezcan, Alican Şeker’in uluslar arası kampa davet edilmesinin kendileri için mutluluk verici olduğunu belirtti. Eğitim alanında önemli başarılara imza atan okullarının sportif turnuvalarda da öncü olmasının gurur verici olduğunu anlatan Tezcan, şöyle konuştu:
    “Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 18-24 Şubat tarihlerinde Romanya’da yapılacak kamp için ülkemizi erkeklerde temsil eden tek sporcu, okulumuz 5. sınıf öğrencisi olan Alican Şeker’dir. Öğrencimizin okulumuzla birlikte Malatya’yı ve ülkemizi temsil etmesi büyük bir onur. Kendisi kampta Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden gelen aynı yaş gurubundaki öğrencilerle müsabakalar yapacak. Kendisine şimdiden kamp süresince yapacağı maçlarda başarılar diliyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz.”
    Alican Şeker'in, geçen yıl da Antalya'da yapılan Eurokids Uluslararası Kampına katıldığını anımsatan Tezcan, Alican'ın çalışmalarını günde 3 saatlik antrenmanla sürdürdüğünü kaydetti.
    Alican Şeker de ikinci kez uluslar arası kampa davet edilmesinin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Kampa Türkiye’den iki sporcunun davet edildiğini dile getiren Şeker, “Fenerbahçe Spor Kulübü'nden bayan sporcu ile Malatya'dan beni davet ettiler. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bizlere güvenen ve destek olan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.