İSTANBUL,() /FOTOĞRAFLI)

No:1903 BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri, geçtiğimiz günlerde kulüp başkanı Fikret Orman'ın da katıldığı bir törenle hizmete açıldı. Mimar Feza Koca tarafından aylarca en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanan tesiste iki restoran, iki özel toplantı salonu, 'Field' adlı 2.500 m2'lik festival, sinema gösterimleri, düğünler, lansmanlar ve toplantılar için kullanılabilecek geniş bir bahçe bulunuyor. Tesisin hayata geçirilme sürecini anlatan mimar Feza Koca, "Tasarımı hayata geçirirken, Beşiktaş'ın ruhunu yansıtması en önemli kriterimdi" dedi.  
Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Akatlar'da yer alan No:1903 BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri, geçtiğimi günlerde kulüp başkanı Fikret Orman'ın da katıldığı bir törenle hizmete açıldı. Mimar Feza Koca tarafından tasarlanan tesis 4.600 m2 açık ve 3.500 m2 kapalı alana sahip. Her mekanın kendi iç dinamiğinin yaratıldığı tesiste asimetrik çizgilerle oluşturulan bir tasarım anlayışı benimsenmiş. 
Mimar Feza Koca, No: 1903 hakkında, "BJK Başkanı Fikret Orman'la yaptığımız görüşmeler sonucunda öncelikle İstanbul'un merkezinde Beşiktaş camiasının buluşma adresi ve herkesin kullanımına açık olacak bir tesis yaratmak üzere yola çıktık. Tesisin gece-gündüz hizmet verebilecek farklı alanlar barındırarak kullanım hareketliliğini sağlamak istedim. Projenin ilk adımında tasarım kriterlerimizi oluşturdum. Bu kriterlerin fonksiyona hizmet etmesi gerektiği de olmazsa olmazımdı. Beşiktaş ruhunu tesisin her alanına yansıtmak istedim ve bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.