Fenerbahçe isterse Gökhan kalacak

Sarı-Lacivertli kulüp cazip bir teklifte bulunmazsa, Gökhan; Avrupa'dan gelen 5 teklif ve Beşiktaş'ın teklifini değerlendirip, Euro2016 sonrası yeni kulübüne imza atacak

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-

Gökhan Gönül Fenerbahçe'den haber bekliyor.

9 yıldır Sarı-Lacivertli formayı giyen ve son olarak yıllık 1.7 milyon euro garanti ücrete oynayan milli futbolcunun sözleşmesi bugün sona eriyor.

Başkan Aziz Yıldırım'ın "Menajersiz gelin" sözlerinden sonra sezon bitmeden önce Başkan ile görüşen Gökhan Gönül olumlu sonuç alamamıştı. Gökhan'ın yıllık ücretinde indirime gidilmeye çalışıldığı öğrenilirken milli futbolcu ile 2. bir temas yapılmadı.

EURO 2016'DA KULÜPSÜZ OYNAYABİLİR

Serbest kalacak olan Gökhan Gönül, temsilcisinin komisyonunu da cebinden vereceğini söylemesine rağmen Fenerbahçe'den kendisine bir adım atılmadı. Transferden sorumlu olacak olan Ali Yıldırım'ın Gökhan konusunda ne karar vereceği merakla bekleniyor.

Savunma oyuncularından olan ve Fenerbahçe'den ayrılan Kadlec'in yıllık 2.2 milyon Euro, Kjaer'in 4 Milyon Euro, sözleşmesi biten Bruno Alves'in 2.2 Milyon Euro'ya oynadığı ve 1 yıl uzatmak için 1.8 milyon Euro teklif edildiği bir ortamda formasını terlettiği kulübünden az para karşılığında kalmak istemeyen Gökhan Gönül kendisini için sergilenen tavra karşı da son derece üzgün.

En son noktaya kadar Fenerbahçe'de kalmak için çaba gösterecek olan tecrübeli oyuncu Sarı-Lacivertli kulüp cazip bir teklifte bulunmazsa, Avrupa'dan gelen 5 teklif ve Beşiktaş'ın teklifini değerlendirip, Euro2016 sonrası yeni kulübüne imza atacak.