TRABZONSPOR’un yarın akşam UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda karşılaşacağı Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımı Teknik Direktörü İgor Rakhaiev, "Buraya tatil yapmaya değil, güzel bir sonuç almaya geldik" dedi.
Rakhaiev, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, “Trabzonspor için önemli bir maç. Zor geçeceğini biliyoruz. Ona göre hazırlıklarını tamamladık. Şansımızı kaybettiğimizi biliyoruz ama ne olursa olsun bu UEFA maçı, bir arena maçı. Biz buraya tatil yapmaya değil, güzel bir sonuç almaya geldik" ifadelerini kullanrı. Bazı futbolcularını Trabzon'a getirmediklerini kaydeden Rakhaiev, "Çünkü önemli lig maçlarımız var. Genç oyuncuları bu maçta görme imkanımız olacak" diye konuştu.
JAJA SAHADA OLACAK
İgor Rakhaiev, bordo-mavili taraftarların eski oyuncuları Jaja'yı görmek istedikleri yönündeki soru üzerine ise "Jaja forma giyecek. Bunun haberini verebilirsiniz" dedi.
Basın toplantısında savunma oyuncusu Serhiy Pshenychnykh ise "Trabzonspor'un geçen hafta Galatasaray'ı 3-0 yendiğini biliyoruz. Hoca değişikliği pozitif katkı yaptı. Bunu bilerek motive oldu. İyi hazırlandık. Yarınki oyun futbol seyircisi açısından keyifli geçecektir. Geriye yaslanan değil atak oynayan bir takım sahada olacak" diye konuştu.
Ukrayna ekibi daha sonra Avni Aker Stadyumu’nda ilk 15 dakikası basına açık olarak yapılan antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

FOTOĞRAFLI