Mustafa İNSAN/MERSİN,()- SPOR Toto Süper Lig takımı Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Rıza Çalımbay, Kardemir Karabükspor deplasmanında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Kendileri gibi Kardemir Karabükspor'un da puana çok ihtiyacı olduğunu vurgulayan Rıza Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bizim de deplasmandan iyi bir puanla ayrılmamız gerekiyordu. Deplasmanda bir takım nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadık. İyi mücadele ettik, oyundan hiçbir zaman kopmadık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Belki ikinci yarı biraz daha dikkatli olsaydık, çok güzel pozisyonlar yakalardık. Daha farklı olabilirdi." İkinci yarıda Kardemir Karabükspor'un baskı kuracağını bildiklerini anlatan Rıza Çalımbay, şöyle devam etti:
"Kasımpaşa maçında yapamadıklarımızı bu maçta yaptık. İyi pozisyonlar yakaladık. Takımımı kutluyorum. Maçın başından sonuna kadar herkes görevini dört dörtlük şekilde yaptı. Bu maçı artık geride bıraktık, önümüzdeki Bursaspor maçı çok önemli. Kendi sahamızda, taraftarımız önünde bir maç, ona odaklanıyoruz. O maçı iyi bir şekilde bitirirsek, bu galibiyetin anlamı daha iyi olacak."