MERSİN Stadyumu'nun bozuk zemini nedeniyle Çaykur Rizespor ile yarın Adana'da karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu'nda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.
Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde hafta içinde yapılan çalışmalarda son derece hırslı ve istekli görülen kırmızı lacivertliler, Süper Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Çaykur Rizespor maçına sıkı bir tempoda hazırlandıklarını dile getiren teknik direktör Rıza Çalımbay, şunları söyledi:
"Ekip olarak bu zorlu puan mücadelesine hazırız. Hafta içinde iyi bir hazırlık süreci geçirdik. İki sakat futbolcumuz dışında bir eksiğimiz yok. Gerek form ve gerekse moral açısından iyi düzeydeyiz. Bu önemli maçta futbolcularımın verilecek görevi en iyi şekilde yerine getirerek çok arzuladığımız galibiyete ulaşacağımızı düşünüyorum. Camia olarak bu maçta mutlak 3 puana kilitlendik. Sahamızın zemin zorunu yüzünden kardeş kent Adana'da oynayacağız. Taraftarlarımızın Adana'da bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Onlardan isteğimiz takımlarına maç sonuna kadar destek vermeleri."
Mersin İdmanyurdu'nun Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynayacağı Çaykur Rizespor maçı 20.00'de başlayacak.

FOTOĞRAFLI