PTT 1'inci Lig'de pazar günü kendi evinde Bucaspor'u konuk edecek olan Mersin İdmanyurdu, zorlu maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.
Hafta başından bu yana zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren kırmızı lacivertli ekipte tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu. Zorlu bir puan mücadelesi vereceklerini belirten teknik direktör Yılmaz Vural, sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak zorunda olduklarını söyledi. Kadın ve çocuk taraftarlarının önünde 3 puana ulaşan taraf olmak istediklerini kaydeden Yılmaz Vural, şunları söyledi:
"Kazanmaktan başka yolumuz yok. Her iki takım için de çok önemli bir puan mücadelesi olacak. Hafta içinde yoğun bir çalışma temposuyla maça hazırlandık. Bu önemli maçta bayan taraftarlarımızın desteği ile sahadan arzuladığımız 3 puanla ayrılacağımızı ümit ediyorum."
YÖNETİMDEN BAŞKAN KOCAMAZ'A ZİYARET
Bu arada Mersin İdmanyurdu yönetim kurulu ve teknik direktör Yılmaz Vural, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret etti. Başkan Ali Kahramanlı, çiçek vererek kutladığı Başkan Kocamaz'dan takıma destek olmasını istedi.
MAÇ SEYİRCİSİZ
Mersin İdmanyurdu'nun Balıkesirspor maçında kötü tezahürattan aldığı seyircisiz oynama cezası bu hafta oynanacak olan Bucaspor maçında geçerli olacak. Mersin Stadyumu'nda oynanacak maç sadece kadın ve çocuk taraftarla izleyebilecek. Takım olarak son derece zorlu bir maça çıkacaklarını hatırlatan Başkan Kahramanlı, "Bu maçta tüm bayan taraftarlarımızı takımlarına destek vermeye çağırıyoruz. Onların ulaşımı konusunda da gereken desteği vereceğiz. Takımlarını yalnız bırakmasınlar. Bucaspor maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
Öte yandan kadın ve çocuk taraftarların, pazar günü 13.30'da Mersin Stadyumu'nda oynanacak Bucaspor maçının biletlerini Tevfik Sırrı Gür Stadyumu gişelerinden kimlik fotokopileri ile ücretsiz alabilecekleri bildirildi.

AŞ(AP/AÖ) FOTOĞRAF