İZMİR,() - TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 18 puanlı zirve takipçisi Menemen Belediyespor, Cumartesi günü deplasmanda 19 puanlı lider Keçiörengücü karşısında şimdiye kadarki en ciddi sınavını verecek. Oynadığı 7 maçta 6 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Menemen, namağlup rakibine ilk yenilgisini tattırıp zirveyi ele geçirmeye çalışacak. Attığı 26 golle ligin en skorer takımı olan Keçiörengücü, son 4 maçta 16 gol atıp kalesini gole kapattı. İzmir temsilcisi Başkent'te rakibin sert savunmasını aşmayı planlıyor.
Keçiörengücü'nden çekinmediklerini dile getiren Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, 3 puan hedeflediklerini belirterek, "Deplasmanda 1 puan alalım düşüncemiz yok. Ekibime güveniyorum. Yeni bir galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Rakibe saygı duyuyoruz ancak kendi gücümüzü de biliyoruz. İzmir'e zaferle döneceğimize inanıyorum" dedi.
Menemen'in en önemli kozu 6 golü bulunan forvet Samed Ali olacak. Sarı-lacivertliler sentetik çime alışmak için hafta boyunca Çiğli Belediyespor'un tesislerini kullandı.