Onur ATIŞ / İZMİR, ()- SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta geçen hafta evinde Hatayspor'a 3-2 yenilerek şampiyonluk yolunda tökezleyen Menemen Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'ndaki ilk maçında Amed Sportif'i 2-1 yenerek Aydınspor 1923 deplasmanı öncesi moral depoladı.
Teknik direktör Suat Kaya, alınan galibiyetle hem kasaya 40 bin dolar girdiğini, hem de Hatayspor yenilgisini unutturduklarını belirterek, "Pazar günü Aydınspor 1923 engelini aşarak zirveden uzaklaşmayacağız" diye konuştu.
XLider Ankaragücü ve ikinci Gümüşhanespor ile aralarındaki 8 puanın fazla olduğunu dile getiren Suat Kaya, "Bu yarışa ortak olmak istiyorsak, kalan 3 maçımızı da kazanmak zorundayız. İlk 2 yarışından biraz uzaklaştık. Ancak biz kazandıkça rakiplerimiz mutlaka puan kaybedecektir. Devre arasına kadar farkı eritmeyi hedefliyoruz" ifadesini kullandı. Gökhan Ünal'ın cezasının sona erdiğini de belirten Suat Kaya, "Cezalı Mert ve Ertuğrul ile sakatlar Mazlum, kaleci Bayram ve Gökhan Sinanoğlu dışında eksik yok" dedi.