MEDİCANA Sivasspor'un defans oyuncularından Ziya Erdal, ligde 4 haftadır şanssızlık yaşadıklarını belirtti, "Torku Konyaspor maçıyla birlikte galibiyetlere başlamak istiyoruz. Çünkü artık galibiyet zamanı geldi" dedi.
Ziya Erdal, evlerinde oynayacakları müsabakadan galibiyetle ayrılmak için takım için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Torku Konyaspor karşılaşmasının zor bir müsabaka olacağını belirten Ziya Erdal, şöyle konuştu:
'ŞANSSIZLIKLAR YAŞADIK'
"Takım olarak sadece galibiyete kilitlendik. Takımdaki herkes galibiyet gerektiğinin farkında ve inşallah bu hafta şanssızlığımızı kırıp 3 puanı hanemize yazdıracağız. Ligde henüz galibiyet alamadık, 4 haftadır şanssızlıklar yaşıyoruz. Artık hem takım olarak biz, hem de taraftarımız galibiyet istiyor. İnşallah bu hafta kendi evimiz ve seyircimizin önünde rakibimizi yenip ligdeki bu sezon ilk galibiyetimiz alırız ve taraftarımızı mutlu ederiz."
Çaykur Rizespor maçında gol attığı için çok mutlu olduğunu, bunu Torku Konyaspor maçında da tekrarlamak isteyeceğini vurgulayan Ziya Erdal, kırmızı beyazlı takımının taraftarına çağrıda bulundu, takım olarak daha çok desteğe ihtiyaç duyduklarını söyledi.

FOTOĞRAF