MEDİCANA Sivasspor'da olağanüstü genel kurulu yarın gerçekleştirilecek. Daha önce bırakma kararı alan başkan Mecnun Otyakmaz'ın gelen baskılar üzerine yarın yeniden aday olacağı öğrenildi.
Kırmızı beyazlı kulüpte geçen hafta yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen olağanüstü genel kurul yarın gerçekleştirilecek. Çoğunluk aranmaksızın yapılacak genel kurul için her hangi bir aday çıkmadı. Yarına kadar da aday çıkmaması halinde mevcut yönetimin yeni bir liste hazırlayarak görevine devam edeceği öğrenildi. Başkan Mecnun Otyakmaz'ın geçtiğimiz günlerde yönetim kuruluyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi.
İL PROTOKOLÜNDEN BASKI
Alınan bilgiye göre, Sivas Valisi Alim Barut, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve Sivas milletvekilleri de Başkan Mecnun Otyakmaz'a göreve devam etmesi konusunda yoğun ricada bulundu. Sivasspor'un yeniden Süper Lig'e dönmesi için mevcut yönetimin görevini sürdürmesi konusundaki isteklerini iletti. Taraftarların da özellikle sosyal medya üzerinden yoğun bir şekilde 'Kal' baskısı yapması nedeni ile yarın kongrede yeni yönetim kurulu listesi ile seçime gireceği öğrenildi. Otyakmaz'ın ayrıca kongrede önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor. İl Özel İdaresi toplantı salonundaki kongre yarın saat 18.30'da başlayacak.

FOTOĞRAFLI