MEDİCANA Sivasspor teknik sorumlusu Orhan Kaynak, maçtan önce böyle bir skor beklemediklerini belirterek, "Maça golle başladık ve etkili ataklardan bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirdik" dedi. Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş ise maçta düşündüklerini yapamadıklarını belirterek, "Sivasspor'u rahat bir galibiyet aldığı için tebrik ediyorum" dedi. 
Medicana Sivasspor teknik sorumlusu Orhan Kaynak, 4-1 kazandıkları maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "Maçtan önce böyle bir skor beklemiyorduk. Oynadığımız futbola bakarsanız sahada her şeyi yapan bir Medicana Sivasspor vardı. Maça iyi başladık ve erken golü bulduk. Ardından Bursa toparlandı. Etkili olmaya başladı. Oyuncularımız bu dakikalarda doğru olanı yaptı ve kontra ataklardan bulduğumuz etkili pozisyonları değerlendirdik. Bursaspor gerçekten etkili ve iyi bir takım. Onlara da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyoruz." dedi. Kaynak, kupadaki Kayserispor maçında sakatlanan Eneramo'nun sezonu kapattığını, bu maçta sakatlanıp oyundan çıkan Batuhan'ın ise durumunun netlik kazanmadığını söyledi.
Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş ise futbolun her türlü sonuca açık olduğunu belirterek, "Mağlup da olabiliriz. Bugün de biz kaybettik. Düşündüğümüzün tam tersi oldu. Rakip bu şartları iyi kullanarak 3 puanı aldı. Tebrik ediyorum. Biz hem havaya hem sahaya uyum sağlayamadık. Rakibin geliştirdiği ilk atak gol oldu. Golden sonra bizim 2-3 pozisyonumuz var. Karşı karşıya olan pozisyonlarımız da var. Bunları değerlendiremedik. Devamında bire birde defansif hatalar yaptık. Bize yakışmayan bir ilk yarı geçirdik. Saha ve hava şartları ne olursa olsun bu tür hataları kabul etmek mümkün değil. Futbol adına iyi yaptığımız şeyleri bugün sahada kullanamadık. Üzgünüz. Hem 2 oyuncu hem de 3 puan kaybettik. Lehimize farklı bir sonuç beklerken aleyhimize oldu. Ama futbol böyle, bu kadar rahat bir galibiyet aldığı için Medicana Sivasspor'u tebrik ediyorum." diye konuştu.

FOTOĞRAF