Mutlu YUCA/BOLU,()– MEDİCAL Park Antalyaspor teknik direktörü Engin Korukır, "Beklentilerin yüksek olduğu bir camiayı en kısa sürede süper lige çıkartmak istiyoruz. Hedefimiz ilk ikiden süper lige çıkmak" dedi.
Bolu Koru Otel'de kamp yapan Medical Park Antalyaspor, günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sabah yapılan antrenmana düz koşu yaparak başlayan futbolcular daha sonra toplu ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde ise futbolcular yarı sahada maç yaptı. İkinci etap kamp çalışmalarına sürdürdüklerini söyleyen Engin Korukır, "Birinci etabı Isparta Davraz'da tamamladıktan sonra Bolu'da kampa girdik. Şu anda çok iyi bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki hafta içerisinde eksik gördüğümüz noktalara yapacağımız transferlerin ardından takımımızı tamamlayacağız. Şu anda taktiksel ve oyun formatımızı belirleyen çalışmalar yürütüyoruz" dedi.
Korukır, PTT 1'inci liginde şampiyonluk hedeflediklerini açıklayarak, "Amacımız ilk iki takım arasından direk Süper Lige çıkmak. Play off'a kalmak gibi bir düşüncemiz yok. Beklentilerin yüksek olduğu bir camiayı en kısa sürede süper lige çıkartmamız gerekiyor. Bu doğrultuda çalışacağız. Ligin sonuna kadar en iyi şekilde çalışıp Medical Park Antalyaspor'u süper lige çıkartacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI