MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, Galatasaray'ın ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesiyle taraftarlar kutlama yaptı. İlçenin en işlek iki caddesi taraftar tarafından kapatılarak şampiyonluk şarkıları söyledi. İzinsiz havai fişek atan 3 taraftar gözaltına alındı.
Spor Toto Süper Lig'de sarı kırmızılılar, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin, İstanbul Başakşehir ile berabere kalmasının ardından bitime bir hafta kala zaferini ilan etti. Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlamak için aralarında yerleşik yaşayan yabancıların da bulunduğu binlerce kişi takımlarının üniforma ve flamalarıyla sokaklara döküldü. Çoğunluğu motosikletlilerden oluşan yaklaşık 500 araçlık konvoy ilçenin en yoğun Atatürk Caddesi ile Ulusal Egemenlik Caddesi'ni trafiğe kapattı. Konfeti ve sarı-kırmızı duman atan taraftarlar şampiyonluk şarkıları söyledi. Polisin uyarılarına rağmen caddeyi trafiğe açmayan taraftarlar bir saat kutlama yaptı. Yaklaşık bin kişilik taraftar takımlarının bayraklarıyla Yat Limanı ve Kordon Caddesi'nde yürüyüş yaptı. Çoğunluğu motosikletlerden oluşan araç konvoyu yolu trafiğe açarak şehir turu attı.
Şampiyonluk kutlamalarında izinsiz havai fişek atan 3 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bir otomobilin ayağının üzerinden geçmesiyle yaralanan bir taraftar Marmaris Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 
Polis, motorlu araçların yasak olduğu yürüyüş yollarına giren yaklaşık yüz motosikletli gruba plakalarına ceza işlem uyguladı.
FOTOĞRAF