MANİSASPOR'da Kenan'la birlikte kadro dışı bırakılan Ümit Yasin'in  sakat olmadığı ortaya çıkınca kadro dışı kaldığı ortaya çıktı.
Siyah beyazlı ekibin 2-0 öne geçtiği Adanaspor deplasmanında kendi kalesine gol atan genç stoper, golden sonra sakatlandığını söyleyip oyundan alınmasını istedi. Teknik direktör Tahir Karapınar, maça devam etmesi yönündeki ısrarına rağmen çıkarılmasını işaret eden Ümit'i 38'inci  dakikada oyundan alıp Ali Fırat'ı sahaya sürdü. Golden ve bu olaydan sonra konsantrasyonu bozulan Manisaspor ikinci yarıda kalesinde iki gol daha görüp sahadan 3-2 yenik ayrıldı.
Tahir Karapınar, Manisa'ya döndükten sonra maçın en kritik anında sakatlandığını söyleyip oyundan çıkan Ümit Yasin'in MR çektirmesini istedi. MR'da herhangi bir sakatlık bulgusuna rastlanmayınca haftanın ilk antrenmanında Ümit'ten hesap soran genç teknik direktör, genç futbolcuyu çalışmaya almadı ve kadro dışı bıraktığını bildirdi.
Daha sonra geçen sezondan bu yana bir türlü iyileşmeyen Kenan'ı da antrenmandan gönderen Karapınar, "Artık kimseye taviz yok. Terini son damlasına kadar akıtmayan, bu forma için fedakarlık yapmayanı takımda tutmam" dedi.
TURGUTLU'DA ÇALIŞTILAR
PTT 1'inci Lig'de pazar günü Antalyaspor'u konuk edecek Manisaspor, 19 Mayıs Stadı bakıma alındığı için bugünkü antrenmanını Turgutluspor'un tesislerinde yaptı. Siyah beyazlı ekipte idman eksiğini büyük ölçüde gideren Mustafa Sarp'ın Antalyaspor karşılaşmasında ilk 11'de forma giyebileceği, Hakan Barış'ın da göreve hazır olduğu belirtildi. Tahir Karapınar, kadro dışı bıraktığı Ümit Yasin'in yerine stoperde Ali Fırat'ı oynatacağı, Süleyman'ın durumunun belirsiz olduğu öğrenildi.