MANİSA, ()- NEFES nefese bir şampiyonluk mücadelesine sahne olan 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta son haftaya Kocaeli Birlikspor'un 2 puan önünde lider giren Manisaspor, yarın kendi sahasında Sivas Belediyespor'u yenerek geçen sezon düştüğü PTT 1'inci Ligi'ne dönmek için ter dökecek.
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak müsabakayı Mustafa Kürşat yönetecek. 63 puanlı siyah beyazlı ekip Sivas Belediyespor'u yendiği takdirde, hiçbir hesaba gerek kalmadan şampiyonluğunu ilan edecek.
Manisaspor'un takılması halinde ise gözler 61 puanlı Kocaeli Birlikspor'un evinde Bucaspor'la oynayacağı maça çevrilecek. Manisaspor'un beraberliği ya da yenilgisi halinde ikili averajda eşit, genel averajda geride olduğu Kocaeli Birlikspor'un can derdindeki Bucaspor'a mağlup olması ya da berabere kalması gerekecek.
"Artık sözün bittiği yere geldik" diyen teknik direktör Taner Taşkın, "Sahaya çıkıp kazanacağız ve hiçbir matematik hesabına gerek duymadan şampiyonluğumuzu taraftarımızla kutlayacağız" dedi.
MANİSA SİYAH BEYAZ
Manisa Büyükşehir Belediyesi, şampiyonluk maçı öncesi şehri siyah beyaz bayraklarla donattı. Cadde ve bulvarlara Manisaspor'a PTT 1'inci Lig'de başarı dileyen dev bayraklar astıran Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentteki öğrencilere verilmek üzere 5000 bilet alındığını söyledi. Zabıta Müdürlüğü personelinin okul önlerine stand kurarak öğrencilere bilet dağıttığını belirten Başkan Ergün, şöyle dediY
"Yıllarca yöneticiliğini, başkanlığını yaptığım Manisaspor benim yuvam. İyi gününde de, kötü gününde de hep yanında oldum. Sivas Belediyespor maçını kazanarak Manisa halkıyla bu büyük zaferi kutlamak en büyük dileğim." 

  FOTOĞAFLI