PTT 1'inci Lig'de pazar günü Şanlırufaspor'u ağırlamaya hazırlanan Manisaspor güçlü rakibini mağlup edip, Karşıyaka yenilgisini telafi etmeyi amaçlıyor. Şanlıurfaspor maçından sonra Orduspor deplasmanına gidip, ardından Manisa'da Gaziantep Büyükşehir Belediyesporla oynayacaklarını hatırlatan Teknik direktör Taner taşkın, bu üç maçtan en az 7 puan hedeflediklerini belirterek, "Üç hafta sonunda 30 puana ulaşır, son 7 maçta da 1 puan ortalaması yakalarsak, 37 puanla ligde kalırız" şeklinde konuştu.
Galibiyet coşkusunun da mağlubiyet üzüntüsünün de kısa sürmesi gerektiğini vurgulayan Taner Taşkın, "Futbolcular Karşıyaka maçında kötü oynadıklarını biliyor. Şanlıurfaspor karşısında oyun ve mücadele olarak gerekeni yapma sözü verdiler. Rakibimiz iyi bir takım ama bu ligde iyi olmak yetmiyor. Çok mücadele etmek gerekiyor. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Söz veriyorum, Manisaspor ligde kalacak. 10 hafta sıkıntılı geçecek ama, sonunda iyiler kazanır diye bir söz var. Yine öyle olacak" dedi.
BERK SAKATLANDI
Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını Tarık Almış Tesisleri'nde sürdüren Manisaspor'da sakatlığı devam eden Şaban ve gribe yakalanan Hakan Barış son antrenmanda takımdan ayrı düz koşu yaptı. Dünkü çalışmada Ali Fırat'la girdiği ikili mücadelede elinden sakatlanan Berk idmanı yarıda bıraktı. Özel Grand Medical Hastanesi'nde röntgeni çekilen futbolcunun sol el serçe parmağında kırık tesbit edilirken, özel bandajla Şanlıurfaspor karşılaşmasında forma giyebileceği belirtildi.

FOTOĞRAF