MANİSASPOR'da geçen hafta deplasmanda oynanan Elazığspor maçının 11'inde 5 değişiklik vardı. Gökhan ve Hakan Turan'ın sakatlığı yüzünden forma giyemediği siyah beyazlı ekipte ElazığSPOR deplasmanında ilk 11'de sahaya çıkan Ali Fırat, Mustafa Sarp ve Kudret yedek soyundu.
EV sahibi takımda Gökhan'ın yerine Gökdeniz, Hakan Turan'ın yerine Metin, Kudret'in yerine Canberk, Mustafa Sarp'ın yerine Zeki, Ali Fırat'ın yerine ise Tayfun Cora görev yaptı. Tayfun Cora, Manisaspor'a transfer olduktan sonra ilk kez eski takımı Karşıyaka önünde 11'de forma giydi.
Geçen hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u farklı yenerek moral bulan Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, ilk 11'de değişiklik yapmadı. Genç teknik adam Onur Okan ve Mustafa Yiğit'in yerine yedek Rıdvan ve Mehmet Ayaz'ı yedekler listesine dahil etti.
PTT 1'inci Lig'de geride kalan 6 maçta 4 puan toplayarak son sırada kalan Manisaspor'da hafta içinde görevden ayrılan Tahir Karapınar'ın yerine takımın başına geçen Taner Taşkın, geçmişte futbolcu olarak formasını giydiği siyah beyazlı ekipte teknik direktör olarak ilk sınavına çıktı.
Gün içinde aralıklarla yağan yağmur, maç saatine doğru hızını iyice artırdı. Takımlarının sıralamadaki yerinden hoşnut olmayan Manisalı futbolseverler kötü havanın da etkisiyle maça ilgi göstermedi. Karşılaşmayı 300 kadar Manisasporlu 50 kadar da Karşıyaka'lı taraftar izledi.