TFF 1'inci Lig'in ilk iki haftasına teknik direktörsüz çıkan Manisaspor, transfer yasağının kaldırılmasından sonra 5 takviye birden yaparken Başkan Abdullah Mergen, bir ya da iki oyuncu daha alabileceklerini söyledi.
Sivasspor'dan forvet Michael Eneramo ve sol bek Emre Öztürk ile 1'er yıllık, Danimarka ekibi Hobro'dan orta saha Gökcan Kaya ile 2, Mali'de Cercle Olympique Bamako'da forma giyen sağ bek Mamadou Sangare ve son olarak Holanda'da Sporta Rotterdam'da oynayan Gine-Bissaulu Yalany Baio ile 3'er yıllık sözleşme imzayan siyah beyazlılar kadro sıkıntısını büyük ölçüde aşmış oldu.
Eneramo'nun 30, Emre'nin 24, Gökcan ve Baio'nun 21, Sangare'nin ise 18 yaşında olduğunu hatırlatan Başkan Mergen, "Kulübün kısa, orta ve uzun vadedeki yapılanmasına göre transferler yaptık. Manisaspor'a katkı sağlayacağına inandığımız oyuncuları aldık. Bol alternatifli bir kadro oluşturduk. Transfer bitmeden genç ve yetenekli, düşük maliyetli bir veya iki oyuncuyu daha kadromuza dahil edebiliriz" dedi. Bu arada dün akşam ilk antrenmana çıkan Teknik Direktör Koray Palaz'ın yardımcılıklarını Hasan Akçaylı, Mehmet Özdemir, Murat Özkan, Osman Bilik ve Hayrettin Demirbaş'ın yapacağı açıklandı.

  FOTOĞRAF