SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta cumartesi günü Aydınspor 1923 ile evinde karşılaşacak lider Manisaspor'da Tolga Çavdar ve Sercan Türkeri takımda ayrılmak istediklerini yönetime iletti. Yaşadığı ağır sakatlığı atlattıktan sonra takıma dönen ancak forma şansı bulamayan sağ bek Sercan'a yönetim onay verirken, Tolga'ya ise bir süre daha beklemesi söylendi. Sezon başında Göztepe'den transfer edilen Tolga'nın da oynamadığı için Manisaspor ile yolları ayırma kararı aldığı ifade edildi. 
Manisaspor geçen sezon PTT 1'inci Lig'den düşerken 18 maçta görev yapan Sercan, bu sezon 2'nci Lig'de hiç süre alamadı. Tolga ise Manisaspor formasını sadece 3 karşılaşmada giydi. 31 yaşındaki futbolcu Fatih Karagümrük randevusunda 20, Amed Sportif mücalesinde 36 ve Kocaeli Birlikspor karşılaşmasında 27 dakika sahada kaldı.
Öte yandan Manisaspor'un oynayacağı Aydınspor 1923 maçının bilet fiyatları açıklandı. Yönetim Manisalı ve Aydınlı seyirciler için de biletleri 6 TL olarak beliledi.
MANİSA'YA KÜSLÜK YAKIŞMIYOR
Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın, Manisa Büyükşehir Belediyespor ile yönetim arasında yaşanan sorunların çözülmesi gerektiğini söyledi. Manisaspor'un başarısını takdir ettiğini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün, "Yeniden maçlara gidmem için bazı adımlar atılmalı" sözlerine değinen Taşkın, "Başkanımızın bu tavrı son derece sevindirici. Cengiz Ergün gerçek bir Manisasporludur. Bazı sornunlar yaşanmış olabilir ama Manisa'ya küslük yakışmaz. Biz her zaman siyasetin dışında kaldık, sadece sporla ilgilendik. Başkan Ergün kulübe destek versin veya vermesin, önemi değil. Benim istediğim insanlar birbirlerini sevsinler. İnsanlar birbirlerinin yaptığı işe destek versinler. Başka Manisaspor yok" diye konuştu. 

  FOTOĞRAF