Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, () - TFF 1. Lig'de sezonun ilk iki haftasını 4 puanla geçen Manisaspor, resmi maça çıkmadan istifa eden Mehmet Altıparmak'ın yerine prensipte anlaştığı Koray Palaz ile 1 yılı opsiyonlu, 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
19 Mayıs Stadı'ndaki kulübün yönetim merkezinde düzenlenen imza törenine Başkan Abdullah Mergen ve 2. Başkan Hakkı Övünç de katıldı. Başkan Mergen, törende gelecek dönemlerde Türk futbolunun en önemli teknik adamları arasında yer alacak, vizyon sahibi bir isimle anlaştıklarını söyleyerek, "Camiamıza hayırlı olsun. Hocamızla hedefler konusunda aynı düşüncelerde birleşiyoruz. Manisaspor'un ligde kalmasını başarı olarak görmüyoruz. Kendisiyle uzun yıllar çalışmak istiyoruz" diye konuştu.
Teknik Direktör Koray Palaz ise Mergen ile yönetim kurulunun samimi ve özverili yaklaşımlarının bu birlikteliği sağladığını belirterek, "Manisaspor gibi büyük bir camianın ferdi olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bütün tecrübe ve birikimimizi Manisaspor'u hedefe götürmek adına ortaya koyacağız. Manisaspor'un hedefi Süper Lig'dir. Bu hedefe varmak için taşın altına elimizi koyduk. Bu birliktelik Manisaspor camiası için hayırlı olsun" diye konuştu.
Henüz 38 yaşındaki Palaz, İngiltere'de West Ham United altyapısında bir dönem oynadı. İngiltere'de antrenörlük ve teknik direktörlük eğitimini tamamlayan Palaz, Futbol Federasyonu'na bu ülkede gözlemci olarak hizmet verdi. Palaz, teknik direktör olarak ilk kez geçen yıl Denizlispor'u çalıştırıp ligde tuttu.

FOTOĞRAFLI