SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk 2 maçında Kartalspor'u 1-0, İnegölspor'u ise 3-2  mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapan Manisaspor'da teknik direktörü Taner Taşkın, cumartesi günü  iç sahada oynanacak Eyüpspor karşılaşması için oyuncularına uyarılarda bulundu.
Bu sezon ilk defa Manisa 19 Mayıs Stadı'na çıkacaklarını hatırlatan Taner Taşkın, ikide iki yapmalarına rağmen ayaklarının yere sağlam basması gerektiğini söyledi. Antrenman öncesi futbolcularıyla toplantı yapan Taner Taşkın, şunları söyledi:
"Bu ligde küçük-büyük takım ayrımı yok. Herkes birbirini yenebilir. İkide iki yapmamız şampiyonluk hedefimiz için iyi bir başlangıç ancak çok uzun bir yolumuz var. Başladığımız atmosferi bozmadan, disiplini elden bırakmadan mücadelemizi sürdürmeliyiz. Yaşanan mali sorunlarımızı da gözardı etmemeliyiz. Yönetimimiz şartların düzelmesi için gayret gösteriyor." 
SAKATLAR İYİ HABER
Eyüpspor maçının hazırlıklarını sürdürdüren Manisaspor'a sakat futbolcularından iyi haberler geldi. Ön libero Tolga Çavdar ve stoper Ümit Yasin Arslan'ın takımla antrenmanlara başlaması teknik heyetin yüzünü güldürdü. İki futbolcunun da oynayabilecek düzeye geldiği belirtildi. Hafif sakatlıkları bulunan Barbaros Barut, Bayram Olgun, Savaş Yılmaz ve Sercan Türkeri düz koşu yaparak idmanı tamamlarken, tedavisi devam eden Gökdeniz Varol antrenmana çıkmadı.