Serhan TÜRK,İstanbul-

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankaragücü'nden kombine kart alarak kulübe destek sağladı. Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'i Beştepe Tesislerinde ziyaret eden Akgül, VİP Kombine Kartı alarak kulübe destek oldu. Ayrıca maddi destek ve arsa desteği sözü de veren Akgül, Ankaragücü en kısa sürede eski günlerine kavuşmalı dedi. Meclis Başkanvekili Erdal Ak'ın da eşlik ettiği ziyarette, 2015-2016 sezonu öncesi takıma başarılar dileyen Akgül, yapılan çalışmalar ve kulüp ile ilgili Yiğiner'den bilgi aldı.

"Ankaragücü parlak günlerine dönmeli"

Ankaragücü'nün köklü bir kulüp olduğunu vurgulayarak, Türk Sporuna başarı ile hizmet eden kulübün içinde bulunduğu sıkıntılardan biran evvel kurtulması temennisinde bulunan Akgül, "Ankaragücü'nün, futbolcusundan teknik heyetine ve taraftarına birlik beraberlik içerisinde bir an önce eski parlak günlerine dönmesini umut ediyoruz. Tüm Ankaralıları Ankaragücü'müze destek olmaya davet ediyorum" dedi.

"Yerel yönetimler yanımızda"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yiğiner de, Ankaragücü'nün yeniden dirilmesi ve büyük başarılar elde etmesi için tüm Ankara halkının desteğine ihtiyaç duyduklarına vurgu yaptı. Yiğiner, "Yerel yöneticilerimizin yanımızda olması ve bizlere destekte bulunmaları çalışma azmimizi ve gayretimizi artırıyor. Belediye başkanımıza ziyaretinden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum" dedi.