FUTBOLDA ülkemizi üst üste dördüncü kez UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Konak Belediyespor'un maç programı belli oldu.
23-29 Ağustos tarihlerinde Hollanda'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek ön eleme turu müsabakalarında 9'uncu Grup'ta mücadele edecek mavi beyazlı ekip, 23 Ağustos'ta Malta'dan Hibernians, 25 Ağustos'ta Macaristan'dan Ferencvaros'la oynadıktan sonra 28 Ağustos'ta ev sahibi FC Twente'ye rakip olacak. Ön eleme maçlarında gruplarını lider tamamlayan takımlar adını bir üst tura yazdıracak. 
Hazırlıklarını bir süredir İzmir'de sürdüren Konak Belediyespor, ikinci etap çalışmalar için çarşamba günü Kocaeli Kartepe'ye gidecek. 8 günlük Kartepe kampında kondisyon ağırlıklı bir antrenman programı uygulayacak İzmir temsilcisinde eksik bulunmuyor.
Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, eski futbolcularından Esra Erol'la anlaştı. Son olarak İstanbul takımlarından Kireçburnuspor'da forma giyen deneyimli savunma oyuncusu, kısa bir aranın ardından yeniden yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

FOTOĞRAF