ZİRAAT Türkiye Kupası’nda oynanan grup eleme maçında Kayserispor ile Kadir Has Stadı’nda karşı karşıya gelen ve 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin hocası İsmail Kartal, ilk yarı iyi oynamadıklarını ancak ikinci yarıda takımın toparlanarak mücadeleyi sahaya yansıttığını bildirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "İlk yarı genelde iyi oynayamadık ama ikinci devre daha iyi oynadık. Pozisyonlara da girdik bunları değerlendiremedik, bir tanesini değerlendirebildik. Bugün de 4 yeni oyuncumuzu maçta görevlendirdik. A takımda 1-2 tane altyapıdan oyuncumuzu katabilmek istiyoruz. Uygar, Melih'le birlikte A takıma dahil ettik. Ramazan da onlardan birisi. Onların tecrübelerini ve gelişimlerini sağlayarak A takıma ve Türk futboluna katmak istiyoruz'' diye konuştu. 

Kartal, Ozan Tufan transferiyle ilgili bir soruya ise, "Ozan Tufan'ı transfer etmeyi önerdik, ancak bu konuda yönetimimiz kararını verecek'' yanıtını verdi.

Kayserispor teknik sorumlusu Ertuğrul Seçme de, "Her iki takım da güzel mücadele etti. Kayserispor olarak çok pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Biz de Fenerbahçe de futbolun gereklerini yerine getirdik. Maçın hakemi Yunus Yıldırım, bütün takdir haklarını Fenerbahçe’den yana kullandı. Böyle olmamalıydı. Umut ediyorum ki, Altınordu maçını kazanarak gruptan çıkacağız’’ dedi.