Oktay ENSARİ / KAYSERİ, ()-KAYSERİSPOR Avusturya kampı öncesi, transferde son olarak defansın sağına ve soluna 3 oyuncu birden aldı.
Romanya’nın CFR Cluj takımından Portekizli sağbek Tiago Lopes,Sivasspor’dan, sarı kırmızılı takımda geçen yıl kiralık oynayan solbek Erkan Kaş ile  Samsunspor’lu solbek Canberk Aydın’ı transfer eden Kayserispor kulübü, bu oyuncuları da bugün İstanbul’dan kalkan uçağa yetiştirip Avusturya kampına gönderdi.
Kulüp Başkanı Erol Bedir, sarı kırmızılı kulübün  yeni sezon için 16 oyuncuyu renklerine kattığını söyledi, "Sabri’nin bir türlü karar verememesi yüzünden bu transferden dün itibarıyla vazgeçerek Erkan Kaş,Tiago Jorge Olıveira Lopes ve Canberk Aydın ile sözleşme imzaladık. Kayserispor'umuz geçen sezon takımımızda kiralık olarak forma giyen Erkan Kaş ile 2 yıllık, geçen sezonu CFR Cluj takımında tamamlayan Tiago Lopes ile 1 + 1 yıllık ve Samsunspor'dan Canberk Aydın ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sözleşmelerin hem oyuncularımıza, hem de kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz. Şimdilik kaydıyla transfere bir nokta koyduk’’ dedi.

FOTOĞRAFLI