KAYSERİSPOR, transferde 4 genç oyuncuya daha imza attırdı. Sarı kırmızılılar, yıldız adayı gençlerden umutlu olduklarını söyledi.
Kayserispor’un Karpuzatan Kadir Has Tesislerindeki imza törenine kulüp Başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, futbol şube sorumlusu ve basın sözcüsü Ahmet Yıldız ile Gaziantep Belediyespor’dan ön libero Umut Sönmez, solbek Erkam Reşmen, Karagümrükspor’dan orta saha oyuncusu Mert Ilıman ve Bal ligi 12'nci Grup takımlarından Lüleburgaz takımının 18 yaşındaki kalecisi Vedat Karakuş katıldı. Kayserispor yaş ortalaması 18 ile 25 arasında değişen 4 oyuncudan Umut ve Erkam ile ikişer yıllık, Vedat ile 4 yıllık ve Mert ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, sarı kırmızılı takımın transferlerinin tüm hızıyla süreceğini, bu sezon kadrolarına yıldız adayı genç oyuncularda aldıklarını söyledi. Ortaköylüoğlu" Titiz bir araştırma ve teknik kadromuzun takibi sonucu alınan genç oyuncular, bu sezondaki yenileşme projemizin içinde yer almaktadır. Genç ve tecrübeli oyuncuları kadro bütünlüğümüz içinde kaynaştıracağız" dedi.
Kayserispor’un yeni transferleri de, sarı kırmızılı takıma başarılı olmaya geldiklerini belirterek, "Formayı kapmak için elimizden geleni yapacağız" dediler.

FOTOĞRAF