Kayseri Güreş İl Takımı, 5 Şubat 2012 tarihine kadar sürecek kamp çalışmasına başladı. 20 sporcu ile başlayan kamp sporcuların 1 hafta süresince performanslarını geliştirmek, yapılacak olan müsabakalara en iyi şekilde hazır olmalarını sağlamak için yoğun antrenman programı ile devam ediyor. Güreş takımı kamp sonrasında yıldızlar ve Türkiye şampiyonasına katılacak.
    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen, yaptığı açıklamada, “Göreve başladığımız günden bu yana bir çok projeye ve organizasyona imza attık. Gençlik Çalıştayını, Boks ve Okçulukta Türkiye Şampiyonalarını yaptık. 196 sporcu ile yüzme teşvik müsabakaları yaptık, dereceye giren sporcularımızı antrenörleri ile birlikte havuzdan ücretsiz faydalandırarak daha verimli çalışmalarını sağladık. Seçilen sporcularımızla yüzme takımımızı oluşturduk. Kayak branşında 22 sporcumuzu 3. Kez kampa aldık. Sporcularımız İl Müdürlüğümüz Erciyes Kayak Evinde kayak koordinatörü İnan Mahmutoğlu önderliğinde kayak antrenörleri ile yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar. Şimdi ise güreşçilerimizi 29 Ocak- 05 Şubat 2012 tarihleri arasında kampa aldık.” dedi.
    Özer, 20 sporcu ile başladıkları kamp çalışmasında sporcuların yıldızlar birinci lig müsabakalarına ve Türkiye Şampiyonalarına hazırladıklarını belirterek, “Antrenörlerimiz Fahri Taşkaya ve Yakup Deliktaş nezaretinde güreş eğitim merkezinde yapılan çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Kayseri olarak bir çok projeyi yapmaya devam edeceğiz. Biz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimizdeki spor sevgisini en üst seviyeye çıkarıp, tüm branşlarda başarılı sporcular yetiştirmeyi kendimize ilke edindik. Bu doğrultuda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” diye konuştu.