SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, takımdaki sakat oyuncuların iyileşmeye başladığını belirtirken, "Takım olarak antrenmana çıktığımızda kurban keseceğim" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası'da yarın sahasında Düzyurtspor ile karşılaşacak kırmızı- siyahlı takım, ligde oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başladı. Oyuncular, Celal Doğan Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde antrenman yaptı.
İsmail Kartal, 2-1 mağlup oldukları Kayserispor karşılaşmasının ilk yarısında güzel bir oyun ortaya koyduklarını fakat ikinci yarıda bireysel hatalardan yedikleri gollerle mağlup olduklarını ifade ederek, şunları söyledi:
"Çok üzgünüz ama bunu düzelteceklerde bizleriz. Ligde aşağısı gerçekten çok karmaşık bir hal aldı. Onunu için bizde bunların bilincindeyiz. Bunları düşünerek hazırlanıyoruz. Her maçın hikayesi farklı oluyor. Biz de Osmanlıspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp bunu telafi etmek için çıkacağız. Futbol hata oyunudur, baktığınız zaman tabi burada suçlu aramıyoruz ama maalesef son birkaç maçtır bireysel hatalardan goller yiyoruz. Takım olarak mücadeleden, ortaya koyduğu oyun anlayışından memnunuz sadece birkaç eksiğimiz var bunları düzeltmek için çalışıyoruz. Oyuncularımızda çok üzüldüler, çok üzgünler inşallah daha iyi sonuçlar almak için hep birlikte mücadele edeceğiz."
"KURBAN KESECEĞİM"
Ziraat Türkiye Kupası'nda da ilerlemek istediklerini kaydeden Kartal, uzun zamandır sakat olan Orkan'ın önümüzdeki günlerde takımla antrenmana başlayacağını aktardı. Kartal, uzun zamandır takım olarak antrenmana çıkamadıklarını anlatırken, takımdaki sakat oyuncuların iyileşmesi halinde kurban keseceğini söyledi ve şöyle konuştu:
"Sakatlığı olan arkadaşlarımızın son kontrolleri yapılıyor. Orkan, milli maçtan sonra inşallah bizimle antrenmana çıkıyor. Şu anda bir sakatlığımız yok gibi. İnşallah hep beraber takım olarak antrenmana çıktığımız zaman kurban keseceğim. Şimdiye kadar hiç takım olarak antrenmana çıkamadık."

FOTOĞRAFLI