PTT 1'inci Ligi'nde Osmanlıspor'a 3-1 yenilen Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, oyuncularına sahip çıktı, "Yalnızca tek maç kaybettik. Önümüzde daha çok final var" dedi.
Yusuf Şimşek, "Sıradan bir takıma yenilmedik. Ligin en pahalı kadrosuna, hakemin de katkısıyla mağlup olduk. Yolumuzdan hiç dönmedik ve dönmeyeceğiz. Kayıplar bizi demoralize etmez, aksine daha çok kamçılar. Oyuncularıma güvenim tam. Bu takım sezon sonunda hedeflediği noktada olacak" diye konuştu. İki oyuncusu Rıdvan ve Servan'ın gördüğü kırmızı kartları da değerlendiren Yusuf Şimşek, şöyle devam etti:
"Futbolcularıma sert oynamalarını, rakibi yıldırmalarını ben söyledim ama hakemi hesaba katmadık. Rıdvan'ın gördüğü ikinci sarı kartta önce rakip faul yaptı ama hakem Abdülkadir Bitigen düdük çalmadı."
"KADROYU DEĞİŞTİRMEYECEĞİM"
Türkiye Kupası'nda çarşamba günü saat 20.30'da Altay'la 3 yıl sonra yeniden karşı karşıya geleceklerini de hatırlatan Yusuf Şimşek, "Kupayı önemsiyoruz. As kadroyu çok fazla değiştirmeyeceğim. Karma bir takımla derbiye çıkacağız" dedi.