PTT 1'inci Lig'de şampiyonluk hedeflerken üst üste gelen yenilgilerle alt sıralara gerileyen Karşıyaka'da kötü gidişe Başkan Fatih Diniz el koydu. Diniz, 2'nci Başkan Azat Yeşil ve şube yöneticileriyle birlikte tesislere giderek futbolcularla toplantı yaptı. Görüşmede hem moral verip hem kulak çeken Diniz, "Ligde daha yolun başındayız. Hakemler aleyhimize düdükler çalıyor ama bu yenilgilere mazeret değil. Futbolcularımıza güveniyoruz. Takımımızdan beklentimiz yüksek. Onları yalnız bırakmayacağız" dedi.
Başkan Diniz ve futbol şubesinin bu hafta Orduspor deplasmanına da tam kadro gideceği bildirilirken, yönetim Elazığspor galibiyetinin kalan 1500'er TL'lik primi ile oyuncu ve personel maaşlarını yatırabilmek için kaynak arıyor.
YARDIM KONSERİ İLGİ GÖRMEDİ
Karşıyaka Futbol Altyapı Yönetimi'nin düzenlediği konser ilgi görmedi. Sanatçı Alpay'ın sahne aldığı organizasyon 45 bin TL'ye mal olurken, 20 bin TL hasılat elde edildi. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın da katıldığı konserin zararını karşılayacağını söyleyen Altyapı Başkanı Metin Yıldırım, "Yönetim ve sporculardan da kimsenin Karşıyaka Arena'ya gelmemesine üzüldük. 13 Ekim'de Antakya Medeniyetler Korosu konseri de düzenleyeceğiz" dedi.