Ergin KARATAŞ / İZMİR, ()- SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta büyük mali sıkıntılar yaşayan Karşıyaka'ya Karşıyaka Belediyesi'nden destek geldi.
Belediye, taraftarların kulübe destek olmak için 19 Aralık Dünya Karşıyakalılar Günü'nden 1 gün önce Menemen Belediyespor'la iç sahada oynanacak devrenin son maçına özel olarak bastırdığı 100 TL'lik biletlerden 1000 adet aldı. Kulübe 100 bin TL'lik katkı yapan Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 1001'inci bileti de Karşıyaka Taraftarlar Derneği'ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Okan Kırmacı'dan bizzat kendi aldı.
Kulüplerine katkı yapmaya çalışan taraftarlar ise ilçedeki esnafları da ziyaret ederek özel biletleri satıyor. Taraftarlar, tüm Karşıyakalıların misyon üstlenerek biletlerden almalarını, çevrelerine satmalarını istiyor. Kulübe mali katkı sağlayacak organizasyonda camia büyüklerinden de katkı bekleniyor. Yeşil kırmızılılar, kulübün 1 Kasım'daki 104. kuruluş yıl dönümünde kampanya başlatıp Menemen Belediyespor maçında biletlerin 100 TL olarak belirlenmesini istemişti. Karşıyaka'da para alamayan futbolcular, günlerce antrenman boykotu yapmıştı.

FOTOĞRAFLI