KADINLAR Voleybol 1'inci Ligi'nde tamamı altyapı patentli oyunculardan oluşan kadrosuyla play off'a yükselen Karşıyaka, Bursa'daki yarı finallerde 3 yenilgi alarak finallere kalamadı. 
Bursa'da Manisa Büyükşehir Belediysopr'a 3-1, İlbank ve Pursaklar'a 3-0 yenilerek adını son 4 takım arasına yazdırma şansını kaçıran yeşil kırmızılılarda üzgün ancak gururlu olduklarını söyleyen Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven, sezon başı hedeflerine ulaştıklarını dile getirdi.
Ergüven, "Yola çıkarken hedefimiz iyi voleybol oynayan, Karşıyakalılık ruhunu sahaya yansıtan, son topa kadar savaşan, kaybetmeyi kabullenmeyen bir takım yaratmaktı. Sezon genelinde bunu başardık. Evimizdeki tüm maçları kazandık ve 13 haftalık ciddi bir galibiyet serisi yakalayıp. Play off oynamaya hak kazandık. Aynı enerjiyi, ruhu, mücadeleyi play off maçlarına yansıtamasak da, bu sezonun bize göre galibi Karşıyaka'dır. Emeği geçen herkese, sezon boyu bize büyük gurur yaşatan kızlarımıza ve taraftarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
EGE'YE ÜÇLÜ ŞOK
Voleybol Kadınlar 1'inci Ligi'nin play off etabına isimlerini yazdıran 3 Ege takımı da finallere çıkamadı. Bursa'daki organizasyonda 2. Grup'ta yer alan Karşıyaka'nın 3'te sıfır çekerek elenmesinin yanı sıra ilk gün Karşıyaka'yı mağlup etmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor da Pursaklar ve İlbank'a yenilerek final şansını kaçırdı.
Play off'ta 1'inci Grup'ta yer alan Manisa'nın diğer temsilcisi Alaşehir Belediyespor ise Gümüşhane Gençlerbirliği'ni yenip Beylikdüzü Voleybol ve Samsun BŞB Anakent'e yenilerek sezonu finallere çıkamadan tamamladı.  

  FOTOĞRAFLI