Ergin KARATAŞ / İZMİR, ()- PTT 1'inci Ligi'nden düşen ve transfer yasağı yüzünden 2'nci Lig'de genç bir kadroyla mücadele etmeyi planlayan Karşıyaka'nın kadrosundaki tecrübeli isimler ayrılmaya hazırlanıyor.
Transfer için kaynak yaratamayan yeni yönetimin henüz görüşme masasına oturamadığı 6 futbolcudan İbrahim Kaş'a Manisaspor'un, Abdülhamit'e ise Giresunspor'un talip olduğu, PTT 1'inci Lig'den teklifler alan Mustafa Aşan'ın ise kalmak için 550 bin TL istediği öğrenildi. Can, Mahmut ve Behram'ın da kalmasının zor olduğu belirtildi.
Mutlu Altuğ başkanlığındaki yönetimin 31 Mayıs'ta sözleşmeleri sona erecek bu oyuncular konusunda kısa vadede somut adımlar atmasının beklenmediği bildirilirken altyapıda yetişen ve kulüpten yalnızca asgari ücret üzerinden maaş alan genç futbolcuların da yeni sezon öncesi ücretlerinin artırılmasını istediği öğrenildi.
Kulübün ileride daha büyük sıkıntılarla karşılaşmaması için yönetime transfer yasağını kaldırma çağrısı yapan teknik direktör Soner Tolungüç, yarın İzmir'e gelerek yönetimle masaya oturacak.