Ergin KARATAŞ / İZMİR, ()- İKİNCİ Lig'e düştükten sonra içinde bulunduğu karanlık tablodan kurtulmaya çalışan Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ ve teknik direktör Soner Tolungüç arasındaki zirve yine ertelendi.
İkilinin hafta sonunda İstanbul'da gerçekleştireceği görüşme, Tolungüç'ün özel bir iş için Ankara'ya gitmesi yüzünden iptal oldu. Tolungüç'ün İstanbul'a dönmesinden sonra bu kez Altuğ İzmir'e geçtiği için görüşemeyen ikilinin bu sabah İzmir'de yapacağı toplantı, Mutlu Altuğ'un iş yoğunluğu yüzünden suya düştü.

Öte yandan transfer yasaklısı durumundaki yeşil kırmızılılarda altyapıdan yetişen gençler hariç, kadrodaki tüm tecrübeli futbolcular, yarın akşama kadar anlaşma sağlanamadığı takdirde serbest kalacak. Sözleşmeleri süren Can ve Mustafa Aşan'ın da takım 2'nci Lig'e düştüğü için mukaveleyi tek taraflı fesih hakkı bulunuyor. Yönetimin ilk etapta kadroda tutulması planlanan Can, Mustafa, İbrahim, Mahmut, Abdülhamit ve Behram'a yarına kadar ödeme yapıp yeniden anlaşabilmesi beklenmiyor. TOLUNGÜÇ'TEH ÇAĞRI  Karşıyaka'daki sözleşmesi opsiyonlu olarak devam eden teknik direktör Soner Tolungüç, yönetim ve camiaya transfer yasağını kaldırma çağrısını yineledi. İkinci Lig'de yalnızca kadrodaki 18 genç futbolcuyla mücadele etmenin çok riskli olacağını vurgulayan Tolungüç, "İleride daha büyük sıkıntıyla karşılaşmamak için transfer yasağını şimdiden bertaraf etmek gerekiyor. Yasak yaz döneminde açılmazsa, ocak ayına kadar rakamlar ödenemeyecek seviyelere çıkabilir. Kulübe puan silme cezası gelebilir. Kritik bir dönemeçteyiz" dedi.