KARŞIYAKA'da geçen pazar günü yapılan kongrede kulübün kayyuma gitmesini engellemek için göreve gelen Mutlu Altuğ başkanlığındaki yönetim, mali sorunlar yüzünden henüz adım atamadı. Camia büyüklerinin verdiği destek sözlerinin hayata geçmesini bekleyen Başkan Altuğ, gözünü randevu talep ettiği Yaşar Holding'e çevirdi. Mutlu Altuğ ve ekibi, yıllardır basketbol şubesinin en büyük destekçisi olan holdingten, 2'nci Lig'e düştükten sonra çok kritik bir eşiğe gelen futbol takımına da mali katkı vermesini talep ediyor.
Basketbolda yeni sezon bütçesinde indirime giden holding cephesinin ise futbola destek vermeye soğuk baktığı iddia ediliyor. Belirsizlik içindeki yeşil kırmızılılarda sözleşmeleri 5 gün sonra bitecek kadrodaki futbolcuların hiçbiriyle masaya oturulmadı.
Teknik Sorumlu Soner Tolungüç de çözüm üretilmediği takdirde ayrılık sinyali verdi. Kulübün genel durumunun fotoğrafını çekmeye çalışan yönetimin destek bulamazsa Başkan Mutlu Altuğ'un pazar günü dile getirdiği gibi yeniden kongre kararı alabileceği belirtiliyor.