KARŞIYAKA, transferin son gününde daha önceden prensip anlaşmasına vardığı Sırp stoper Igor Duric'le 1 yıllık sözleşme imzaladı.
UEFA Avrupa Ligi elemeleri oynayan Vojvodina takımından transfer edilen 30 yaşındaki Duric, yeşil kırmızılıların 5'inci yabancısı, toplamda 20'nci dış transferi oldu. Kadrodaki gençlerden Ali Say'ı Kartalspor'a kiralık gönderen Karşıyaka, transferdeki son gün hamlelerinden ise sonuç alamadı.
Osmanlıspor, Karşıyaka'nın kiralık istediği Tisdell ve Umar'ı bırakmaya yanaşmadı. Medicana Sivassporlu İbrahim Akın, yeşil kırmızılılardan garanti 1.2 milyon TL yıllık ücret talep edince transfer gerçekleşmedi. Transfer döneminin başında el sıkışmasına rağmen vazgeçtiği Norveç'in Stabaek takımından Belçikalı Yassine El Ghanassy'ye yeniden yönelen Karşıyaka, oyuncunun yüksek ücreti nedeniyle anlaşma yapmaktan vazgeçti.
LİSANS İÇİN GİRGİN BEKLEYİŞ
Karşıyaka defalarca başvurmasına rağmen alamadığı Ulusal Kulüp Lisansı için belgeleri ek sürenin son gününde Futbol Federasyonu'na teslim etti. Başkan Ali Erten ve Genel Sekreter Mehmet Yaya, Lisans Kurulu'na İstanbul'da daha önce tespit edilen eksikliklerle ilgili savunma yaptı. Kurula İzmir Valiliği'nin kentteki statlarla ilgili sorumluluk yazısı da teslim edildi. Lisans değerlendirmeleri perşembe ve cuma günü yapılıp sonuç açıklanacak. Karşıyaka bir kez daha lisansı alamazsa 4 puan silme cezasıyla karşı karşıya kalacak.