SPOR Toto 2 Lig Kırmızı Grup'ta genç ağırlıklı kadrosuyla zirve mücadelesi veren Karşıyaka'da performansıyla takımı sırtlayan isimlerin başında gelen Ali Say, Süper Lig kulüplerinin de dikkatini çekti.
Süper Lig ve aralarında Göztepe'nin de yer aldığı bazı TFF 1'inci Lig ekiplerinin Karşıyaka'da 2018'e kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki kanat oyuncusunu takibe aldıkları öğrenildi. Yeşil kırmızılılarda 2013'te profesyonel olduktan sonra Balçova Yaşam, Kartalspor ve Aydınspor 1923'e kiralık gönderilen Ali Say, bu sezon ilk 11'in değişilmez isimlerinden biri olurken attığı 3 gol ve asistleriyle takıma önemli katkı sağladı.
Futbola 2004'te Göztepe'de başlayan Ali, 2010'da 17 yaşındayken Karşıyaka'ya gelerek profesyonelliğe adım atmıştı.
Öte yandan İnegölspor maçının hazırlıklarını sürdüren Karşıyaka'da sakatlığı nedeniyle 2 haftadır forma giyemeyen Abdülhamit idmanlara başladı. Diz ağrıları yüzünden 2 maçtır kadroya girmeyen İbrahim Kaş da takımla çalışıyor. Üst üste alınan Kırklarelispor ve Kastamonuspor 1966 galibiyetleriyle çıkışa geçen öğrencilerini uyaran teknik direktör Soner Tolungüç ise, "İnegölspor tecrübeli isimlerden kurulu güçlü bir takım. 3 puan bize büyük bir fırsat kapısı açar. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtıp kazanmak istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAF