Ergin KARATAŞ / İZMİR, () - TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Play-Off yarışında pazar günü Adıyaman 1954'e konuk olacak Karşıyaka, deplasman biletleri konusunda rakipten geri dönüş alamadı. 
Cezası nedeniyle taraftarından yoksun olacak düşme hattındaki Adıyaman, Karşıyaka yönetiminin bilet talebine dönüş yapmadı. Yeşil-kırmızılılar, defalarca arayıp faks, mesaj ve mail göndererek ulaşmaya çalıştıkları rakip yönetimle temas kuramadı. Talimatlar gereği Adıyaman Atatürk Stadyumu'nun kapasitesinin yüzde 5'i olan 420 bileti konuk Karşıyaka taraftarı için satışa sunması gereken Adıyaman temsilcisiyle bir türlü iletişim Kaf-Kaf, durumu Futbol Federasyonu Maç Planlama Müdürlüğü'ne bildirdi. Federasyona şikayette bulunduktan sonra Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'yle görüşerek ilk etapta 200 bilet sözü alan Karşıyaka'ya ardından olumsuz yanıt geldi. Yeşil-kırmızılılarla temas kurmayan Adıyaman 1954'ün, Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün Karşıyaka taraftarı için bilet talebini de geri çevirdiği öğrenildi.
U19 PENALTILARLA YIKILDI
Spor Toto Bölgesel Gelişim U19 Ligi 3. Grup'tan yıllar sonra Türkiye finallerine yükselip Play-Off'ta da finale çıkan Karşıyaka, Elit Lig umutlarını penaltılarla kaybetti. U19 Elit B Ligi'ne yükselmek için Antalya Emirhan Spor Kompleksi'nde Esenler Erokspor'la final oynayan Kaf-Kaf, normal süresi son anlarda bulduğu golle 1-1 biten maçtan seri penaltılarla 6-5 mağlup ayrıldı. Elit Lig'e yükselememesine rağmen altyapıda 1 yılda yaptığı atılımla yıllar sonra final oynayan Karşıyaka, şampiyonluk halinde Futbol Federasyonu'ndan gelecek 100 bin TL ödülü kaçırdı.