YENİ sezonda Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Karşıyaka'nın Başkanı Mutlu Altuğ, "Rakiplerin kim olduğu değil, bizim nasıl bir takım kuracağımız ve ligde ne yapacağımız önemli" dedi.
Geçen sezon PTT 1'inci Ligi'nden düşen Kayseri Erciyesspor ve 1461 Trabzon'la 2'nci Lig'de play off oynayan Sarıyer, Tuzlaspor ve Gümüşhanespor'la Ankaragücü, Aydınspor 1923, İnegölspor ve Hatayspor'la eşleştiklerini belirten Başkan Mutlu Altuğ, "Bence Beyaz Grup'un da Kırmızı Grup'un da güç seviyeleri denk oldu" diye konuştu. Gruplarında 3 İstanbul, 3 Ankara, 4 Karadeniz takımı olduğunu belirten Başkan Altuğ, "Rakiplerin kim olduklarına bakmadan transfer yasağını kaldırıp iyi bir takım kurarak ligde Karşıyaka'ya yakışır mücadeleyi sergilemeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.
Kura çekimi için gittiği İstanbul'da teknik direktörleri Soner Tolungüç'le de bir araya gelerek transfer listesini masaya yatıran Başkan Altuğ, geçtiğimiz haftalarda boynundaki kistler nedeniyle ameliyat olan takımının eski çalıştırıcılarından Rıdvan Dilmen'i de ziyaret etti.