PTT 1'inci Lig'de ilk galibiyetini geçen hafta Şanlıurfaspor karşısında alan Karşıyaka, yarın konuk edeceği Samsunspor'u da yenip, 2'de 2 yapmak istiyor.
Buca Arena'da saat 21.00'de başlayacak maçı Suat Arslanboğa yönetecek, zorlu 90 dakika TRT Spor yayınlanacak. Bilet fiyatları kale arkası ve misafir tribünü 5, maraton 10, kapalı 15, VIP tribün 35 TL. PFDK'nın Şanlıurfaspor karşılaşmasındaki küfürlü tezahürat yüzünden verdiği ceza nedeniyle, o maçı kapalı ve maraton tribünden izleyen Karşıyakalı taraftarlar stada giremeyecek.
Pınar Karşıyaka ilk 2 haftayı 3 puanla geçerken, aynı periyotta 4 puan toplayan Karadeniz ekibinin kadrosunda önceki dönemlerde Karşıyaka'da forma giyen Ofoedu, Taha, Mustafa Sevgi ve Muharrem Efe yer alıyor. Rakiplerinden çekinmediklerini, en büyük sıkıntılarının Buca Arena'nın bozuk zemini olduğunu söyleyen Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, "Kazanıp zirveyle doğru bir adım daha atmak amacındayız. Milli maçlar nedeniyle lige verilecek 1 haftalık araya moralli girmek, arada eksiklerimizi gidermek istiyoruz" diye konuştu.