Bülent DİKTEPE/KARABÜK,()- KARDEMİR Karabükspor, pazartesi günü Beşiktaş ile sahasında oynayacağı maçı kazanıp çıkışa geçmek istiyor.
Kardemir Karabükspor, Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük izinden sonra yeniden başladı. Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki antrenmana sakatlıkları bulunan Samba Sow, Ahmet İlhan ve yedek kaleci Aykut Özer katılmadı. Erkan, Murat, Erdem, İbrahim ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
Kulüp basın sözcüsü Ziya Ünsal, takımdaki sakat futbolcuların iyileşmeye başladığını, Beşiktaş maçına 2 ya da 3 eksikle çıkacaklarını söyledi. Sakatlığı düzelen ve Gençlerbirliği maçında attığı golle sahalara dönen Arjantinli Viola'nın devreye girmesiyle takımda dengelerin de oturmaya başladığını vurgulayan Ünsal, diğer sakatların da iyileşmesiyle takımın eski havasına kavuşacağını kaydetti.
Beşiktaş karşısında saha ve seyirci avantajını kullanarak galip geleceklerini ifade eden Ünsal, "Kardemir Karabükspor'da bu güç var. Daha önceki maçlarımızda bunu gördük. Bu maçta da çok farklı bir netice olacağını zannetmiyorum. Sahadan lehimize olan bir sonuçla ayrılacağız" dedi.

FOTOĞRAF