Bülent DİKTEPE/KARABÜK,() -  Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, kazanmak zorunda oldukları bir maça çıktıklarını belirterek şöyle dedi:
"Zor bir maç olacağın bilinci içerisindeydik. Yediğimiz goller haricinde rakibimizin hiçbir pozisyonu yok. Bize yakışmadı. Kendi hesaplarına göre haklı olarak maçı bitirmeye oynadılar. Ama koşullar ne olursa olsun bu maçı kazanmalıydık. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda kazanma adına tüm değişiklikleri de yaptık. Son saniyeye kadar uğraşmamıza rağmen galibiyet golünü atamadık. Çok üzgünüz. Yapacak çok fazla bir şey yok. Mücadelemize devam edeceğiz."
VARTAŞ ELAZIĞSPOR CEPHESİ
Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu ise çok karakterli bir takıma sahip olduklarını söyleyerek şunları söyledi:
"Bu gergin atmosferde 10 kişi oynamak çok kolay bir iş değil. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik devreye 2-0 önde girebilirdik."
Maçın seyircisiz oynanacakken seyircili oynanmasına karar verildiğini söyleyen Temizkanoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:
"Kurullar bir karar verdiklerinde çok daha dikkatli olmak zorundalar. Bu olaylar artık stadın dışında kalsın. Biraz daha dikkat etmek zorundalar. Biz sadece saha içerisinde değil, saha dışında da rakibimizle mücadele ettiğimiz gerçeği var. Bu gerçeği kimse göz ardı edemez. Şu anda ne kadar isyan etsek de, konuşsak da bu konuşmanın ne kadar boş bir konuşma olduğunu biliyorum. Anlattıklarımızın hiç biri yerini bulmayacak.’’
Maçın sonunda sahaya inen taraftara tekme atan futbolcuları Tom’a bir ceza verecek misiniz sorusuna ise Temizkanoğlu,’’Bu olayları asla tasvip etmiyorum. Hiçbir taraftara böyle bir fiili müdahale etmeyi doğru bulmuyorum. Tabii ki oyuncumuz Tom’a bir şeyler yaptıracağız, bir uygulamamız olacak. Bu kadar basit değil" şeklinde cevap verdi.