Bülent DİKTEPE/KARABÜK, () - KARDEMİR Karabükspor, deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçında sahaya 3 puan parolasıyla çıkacak.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas gözetiminde bugün yapılan antrenmana sakatlıkları devam eden kaleci Waterman ve Viola katılmazken, Samba Sow ile Musa takımdan ayrı çalıştı. Kasımpaşa’nın ofansif oynamaya çalışan, iyi oyunculara sahip bir takım olduğunu belirten Kafkas, "Kolay bir karşılaşma olmayacak. Özellikle maç saatinin gündüz olması, hava sıcaklığının 23 derecelerde olması oyunun temposunu ve kalitesini mutlaka etkileyecektir. Amacımız kazanmak. Kazanamıyorsak da bir puan almak. Bu maçtan sonra da fikstür bizim için avantaj sağlayacak bir şekile dönüşüyor. Eğer Kasımpaşa’dan 3 puan alabilirsek önümüzün çok açık olduğunu düşünüyorum" dedi. 

Takımdaki sakat oyuncuların durumuna değinen Kafkas, "Menisküs ameliyatı olan Musa takımla birlikte çalışmalara başladı. Sakatlığı devam eden Waterman tedavisi için ülkesine gitti. Samba Sow’un ufak bir sakatlığı, Viola’nın ise ciddi bir sakatlığı var. 6 ay sonra sahalara dönebilecek" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI