KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, maçı kazanmak için her türlü mücadeleyi gösterdiklerini söyleyerek, "Kardemir Karabükspor bu ligde kalacak. İçerde kaybettiğimiz puanları dışarıda kazanacağız. Çok iyi bir hava yakaladık. Bu havayı devam ettireceğiz." dedi.
90 dakikayı değerlendiren Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, oyunun genelinde elde ettikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. Kafkas, "Maalesef elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. Oyunun büyük bir bölümünde hakim olan taraf bizdik. Sadece sonuç alamadık. Oyuncular gelişiyor. Hiç kimsenin şüphesi olmasın Kardemir Karabükspor bu ligde kalacak. İçerde kaybettiğimiz puanları dışarıda kazanacağız. Çok iyi bir hava yakaladık. Bu havayı devam ettireceğiz." dedi.
2 TAKIMDA BİR PUANA RAZI OLDU
Kasımpaşa teknik direktörü Şota ise ligde çıkış arayan 2 takımın karşılaşmasının zor geçtiğini ifade ederek, "Zor bir dönem. Kolay olmuyor, gol girmiyor. Bu takımın içersinde gerginlik, güvensizlik yaratıyor. Sakatlığı nedeniyle İsakson’un yerine bu sene ilk kez ligde oynayan yedek kalecimiz Ertaç’ı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Beklediğimiz bir maç oldu. Bir golde her şey değişirdi. Hücum bölgesinde biraz erken bir hamle denedim. Bizde rakipte gol bulamadı. Her 2 takımda bir puana razı oldu." dedi.
Hakemlerin ligin sonuna doğru yaklaşıldıkça zor bir döneme doğru girdiklerini söyleyen Şota, "Sezonun başı biraz daha kolay oluyor. Hata yapılan maçları kurtarırsın. Ama son haftalar çok acı olur. Takımların kaderini belirleyici kararlar olur. Bu tür maçlarda hakemlerimiz futbolu düşünerek ve okuyarak kararlar vermesi gerekiyor. Kolay değildi ama bugün hakem iyi bir maç yönetti. Aleyhimize verilen penaltı biraz hafif benziyor ama çokta benziyor. Bir şey diyemezsin. Maalesef geçen hafta da aynı tarz bir penaltı verildi aleyhimize. Bundan sonra hakemler için zor olacak. "diye konuştu.