Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Mete Kalkavan, Volkan Narinç, Serhan Malkoç
Kardemir Karabükspor: Bora, Uğur, Mabiala, Jahic, Seric, Kağan 5 (Dk. 61 Mustafa), Ragued, Birol 4 (Dk. 80 Erkan ?), İlhan 6 (Dk. 70 Güven), Cernat, Mehmet Yıldız
Beşiktaş: Rüştü, Hilbert, Sivok, Egemen, Ekrem, İbrahim Toraman, Fernandes 6 (Dk. 87 Mehmet Aurelio ?), Necip, Holosko 6 (Dk. 72 Bebe), Quaresma 5 (Dk. 81 Mehmet Akyüz ?), Almeida
Goller: Dk. 16 Holosko (Beşiktaş), Dk. 22 Mehmet Yıldız (Kardemir Karabükspor)
Kırmızı kartlar: Dk. 68 Almeida, Dk. 85 Egemen (Beşiktaş)
Sarı kart: Dk. 47 Mehmet Yıldız (Kardemir Karabükspor)

    Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta açılış karşılaşmasında Kardemir Karabükspor ile Beşiktaş 1 - 1 berabere kaldı.

    Beşiktaş, 16. dakikada Filip Holosko'nun attığı golle 1 - 0 öne geçti; ancak Kardemir Karabükspor 22. dakikada Mehmet Yıldız ile beraberlik golünü attı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve maç da 1 - 1 eşitlikle sona erdi. Beşiktaş'tan Almeida 68. ve Egemen de 85. gördükleri kırmızı kartlar nedeniyle Süper Final maçlarına cezalı girmek zorunda kaldı.

    Hafta içinde Carlos Carvalhal'ın görevine son verilmiş ve Tayfur Havutçu tekrar teknik direktörlük görevine getirilmişti. Ancak Havutçu'nun gelmesi de Beşiktaş'ın Süper Final öncesi kan kaybetmesini engelleyemedi. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşma 1 - 1 berabere bitti.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda etkisiz bir oyun ortaya koyarken pozisyon üretmekte de zorlandılar. Oyundan ikinci yarıda tempo düştü ve iki takım da pozisyona girmekte zorlandı.

    Kalan dakikalarda Kardemir Karabükspor'un baskısı sonuç getirmedi ve karşılaşma 1 - 1 sona erdi.

    Deplasmanda galibiyet hasreti 7 maça çıkan Beşiktaş, bu beraberlikle puanını 55 yaptı ve normal sezonu 4. sırada tamamladı. Evinde yaşadığı 8 maçlık galibiyet serisi biten Kardemir Karabükspor ise puanını 44 yaptı ve 11. sırada yer aldı.