Aile boyu spor felsefesiyle bilardo camiasına renk katan Karakurt ailesi Türkiye 3 Bant Bilardo 1. lig Play Of müsabakalarında mücadele ediyor.

Sinoplu Karakurt ailesi Bilardo sporuna duydukları büyük sevgi ile farklı bir aile tablosu çiziyor. Baba ve 3 oğlundan oluşan Sinop Modi Bilardo Spor Kulübü Türkiye 3 bant bilardo 1. lig Play Of müsabakalarında mücadele ediyorlar. Bilardo sporuna yıllarını veren Baba Nurettin Karakurt içindeki bilardo sevgisini çocuklarına da öylesine aşılamış ki boynuz kulağı geçmiş ve babadan bilardo öğrenen çocuklar ülkemiz sınırlarını aşıp Avrupa'da şampiyonluklara imza atmışlar. Milli takımlar düzeyinde de ülkemizi temsil eden Karakurt ailesi bugünlerde ise farklı bir heyecan yaşıyor.



Karakurtlar 8-12 şubat 2016 tarihlerinde Bursa'da gerçekleşecek olan Türkiye 3 bant bilardo 1.lig play of müsabakalarında Sinop Modi Spor Kulübü adına mücadele edecekler. 4 kişilik Lig takımı Baba Nurettin Karakurt ve 3 oğlu Gürel Karakurt, Ömer Kararkurt ile Berkay Karakurt'tan oluşmakta. 3 gün boyunca eleme maçlarının yapılacağı Lig'de Modi Spor Kulübü eleme maçlarında Samsun GSİM Spor Kulübü, Gündüzler Bilardo Spor Kulübü ve Sakarya Üniversitesi Spor Kulübü ile mücadele edecek. Ligde ilk 2 sırayı alan takımlar ülkemizi Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda temsil etmeye hak kazanacak.