Spor Toto Süper Lig'in 5'inci hafta maçında Fenerbahçe, evinde Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etti.

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Hakan Yemişken

FENERBAHÇE: Volkan, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef, Ozan (Dk 72 Alper), Lens (Dk 88 Neustaedter), Volkan Şen (Dk 72 Sow), Emenike

Yedekler: Fabiano, Şener, İsmail, Stoch

TEKNİK DİREKTÖR: Dick Advocaat

GAZİANTEPSPOR: Gökhan, Rajtoral (Dk 63 Emre), Elyasa, Barış, Hintum, Muhammed, Abdulkadir, İlhan (Dk 46 Angan), Kolar (Dk 90 Putsila) , Larsson, Ghilas

Yedekler: Itandje, Şenol, Kangwa, Kislyak

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

GOLLER: Dk 22 Emenike, Dk 86 Josef de Souza (Fenerbahçe) - Dk 80 Ghilas (Gaziantepspor)

SARI KARTLAR: Dk 21 Rajtoral, Dk 54 Angan, Dk 66 Elyasa, Dk 85 Muhammed, Dk 88 Hintum, Dk 89 Emre (Gaziantepspor)

Spor Toto Süper Lig'in 5'inci hafta maçında Fenerbahçe, evinde Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etti.

Ülker Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayan mücadelede hakem Fırat Aydınus düdük çaldı. Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 484 gün sonra Kadıköy'de eski takımına karşı sahaya çıktı. Karşılaşma, 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu skorla Fenerbahçe, ligde bu sezon evinde ilk defa maç kazanmış oldu.

-MAÇTAN DAKİKALAR-

11'inci dakikada Mehmet Topal'ın ceza yayı önünden vuruşunda top auta çıktı.

16'ncı dakikada Emenike'nin pasında topla buluşan Hasan Ali'nin vuruşunda araya giren savunma oyuncusu topu kornere gönderdi.

19'uncu dakikada topla buluşan Volkan Şen'in vuruşu sonrası savunmadan dönen topla buluşan Ozan Tufan'ın vuruşunda top yandan auta çıktı.

22'nci dakikada Lens'in kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Emenike, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0 27'nci dakikada Volkan Şen topu sağ çaprazda Lens ile buluşturdu. Lens'in verdiği pasla ön direkte topla buluşan Ozan Tufan'ın vuruşunda kaleci Gökhan Değirmenci topa hakim oldu.

48'inci dakikada Hasan Ali'nin ortasına iyi yükselen Emenike'nin vuruşunda top kaleci Gökhan Demirmenci topa hakim oldu.

60'ıncı dakikada Kolar'la duvar pası yapmasının ardından topu önünde bulan Angan'ın vuruşunda meşin yuvarlak auta çıktı.

69'uncu dakikada rakip oyuncuları geçen Ghilas'ın sert vuruşunda top kaleci Volkan'da kaldı.

80'inci dakikada Angan'ın pasında top Kjaer'de kaldı. Kjaer'den topu kapan Ghilas, rakiplerini geçti ve ceza sahasının sol çaprazından sert vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1 86'ncı dakika Lens'in kornerden yaptığı ortasına iyi yükselen Josef de Souza, kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-1

İSMAİL KARTAL 484 GÜN SONRA ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADI'NDA

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 484 gün sonra Kadıköy'e rakip olarak geldi.

Fenerbahçe'de 2014-15 sezonunda teknik direktör olarak görev alan ve Kadıköy'de en son maçına 30 Mayıs 2015'te çıkan İsmail Kartal, 484 gün sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çimlerine bu sefer rakip olarak çıktı. Eski öğrencileri maç başlamadan Kartal'ın yanına giderek başarılar diledi.

FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK

Fenerbahçe'de 1 haftadır çalışmalara katılmayan Robin van Persie ile sakatlığı bulunan Jose Fernandao'nun dışında Salih Uçan ile Aatıf Chahechouhe Gaziantepspor maçının 18 kişilik kadrosunda yer almadı.