PTT 1'inci Lig'de Osmanlıspor beraberliği ve Şanlıurfaspor yenilgisiyle play off hattının 3 puan gerisine düşen Karşıyaka, Ayhan Akman yönetimindeki ilk sınavında yarın son sıradaki Orduspor'u konuk edecek.
Atatürk Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak maçta yeşil kırmızılı ekibin cezası nedeniyle kapalı tribüne seyirci alınmayacak, iç sahada Osmanlıspor ile oynanan son müsabakayı kapalıdan izleyen taraftarlar, açık tribüne de giremeyecek. Bülent Birincioğlu'nun yöneteceği karşılaşmanın biletleri 10 TL'Den satılacak.
Sakatlığı devam eden Onur Alkan dışında eksiği bulunmayan Karşıyaka 30 puanla sekizinci sırada yer alırken, Orduspor'un 11 puanı bulunuyor. Yusuf Şimşek'in istifa edip Antalyaspor'la anlaşması yüzünden hareketli bir hafta yaşayan Karşıyakada takımın başına geçen A Milli Takım ve Galatasaray'ın eski yıldızlarından Ayhan Akman, bu maçta ilk defa takımının başında sahaya çıkacak. Üst üste alt sıralarda yer alan rakiplerle oynayacaklarını hatırlatan Akman, bu periyodu kayıpsız geçmeleri gerektiğini söyledi.